Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avskum.

Jag skriker efter naturens hämnd.
Trädens uppvaknande och jordens kraft.
Fyra ben skall ta revansch, med klor och tänder.
Ni avskum, tag er i akt.
Dagen ger er ingen tur och natten ingen ro.
Ögon stirrar ut er, vill slita kött i stycken.
Ryggraden skakas och rysningar växer till muller.
Dö.

Ni Avskum på två ben.




Fri vers av TheThinLine
Läst 367 gånger
Publicerad 2007-07-23 18:11



Bookmark and Share


  Tini Tut
Japp ord och inga visor....
2007-07-23
  > Nästa text
< Föregående

TheThinLine
TheThinLine