Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

funderingar..

när jag i nattens mörker vandrar hemåt
flyger tankarna fritt inuti mig

funderingar om dagen
funderingar om morgondagen

funderingar om livet

tittar jag dessutom upp mot den mörka skyn
en fin känsla jag inom mig får
en känsla som får mig att sväva
dansa på moln

dessa funderingar på livet

är inte alltid fina nog
de får mig inte alltid att sväva

ibland får de mig att brinna
som en eld stigandes högt mot skyn
av vildhet, ilska

dessa funderingar på livet
är nog hälsosamma
gör att man håller sig..

kvar på jorden





Övriga genrer av mfinne
Läst 247 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-07-23 23:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mfinne
mfinne