Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

one though

misslyckande,
jag kom från två människor som en gång
älskade så djupt att dom inte visste vad dom
igentligen gav sig in på.

fram kom jag, utan att dom visste om det.

































like nobody cares.




Fri vers av saeera
Läst 274 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-07-24 09:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

saeera
saeera