Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dear Dear Friend

Det är såhär det fungerar.
Du är ung tills du inte är det.
Du älskar tills du inte gör det.
Du försöker tills du inte kan.
Du skrattar tills du gråter.
Du gråter tills du skrattar.
Och alla måste andas.
Tills deras sista andetag.

Nej, det är såhär det fungerar.
Du kisar inuti dig själv.
Du tar de saker du gillar.
Och försöker älska dem sakerna du tog.
Och sen tar du den kärlek du gjorde.
Och lägger inuti någon annan.
Någon annans hjärta.
Pumpar någon annans blod.
Och går arm i arm.
Du hoppas det inte blir skadad.
Men även om det blir det.
du bara gör det igen.




Fri vers av poemthing
Läst 391 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-07-24 13:54



Bookmark and Share


  Nicklasb
Livet i ett nötskal!!!
2007-08-31

  Daniela Linder
HAde jag fått bestämma hade denna hamnat på första sidan. gillar rytmen och allt den säger. Loooovely!
2007-07-24
  > Nästa text
< Föregående

poemthing
poemthing