Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svek

Fy fan vilket svek.. En dag ska jag berätta om min alldeles egna Judas.




Dagbok av Cecilia Andersson
Läst 220 gånger
Publicerad 2005-03-31 10:16



Bookmark and Share

  Cecilia Andersson