Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kräks på vitt porslin

Jag frossar i dig,
mumsar glupskt i mig
och sväljer dig hel.
Rapar groteskt
och njuter av varenda del av dig.

Sedan sköljer jag fingrarna
i kallt vatten
och kräks på vitt porslin.
Sköljer munnen ren
och spottar ut varenda slemmiga del av dig.

Jag gör faktiskt så,
sväljer dig hel
och kräks på vitt porslin.




Fri vers av Cecilia Andersson
Läst 583 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-07-11 15:09



Bookmark and Share


  Ulf Popeno
Mmmm, kan faktist sakna en viss detaljrikedom. Hur du biter dig igenom hud och underhudsfett, sliter loss hinnor, suger i dig tarmar, låter kroppsvätskor rinna längs kinden medan du lugnt tuggar i dig allt. Hur är rått kött, blandat med magsaft, när det stötvis väller ut på porslinets blanka yta? Makabert. Levande.
2006-07-28

  Daemon
Jag blir faktiskt lite äcklad.
2006-07-23
  > Nästa text
< Föregående

Cecilia Andersson