Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag önskar ridån kunde gå ner

Det finns ögonblick då allting klarnar
då molnen skingras och solen ler mot mig.

 

Då jag bländas av insikt och nästan slås omkull
av de hårda hjärtslagen som bankar för dig.

 

Men lika flyktigt som ett andetag, ett ögonblick,
blir allt dunkelt igen och jag återgår till mitt famlande i tungt mörker.

 

Jag önskar ridån kunde gå ner för allltid,
framtiden blotta sitt sköte och visa mig vägen dit. 




Fri vers av Cecilia Andersson
Läst 565 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-08-08 13:22



Bookmark and Share


  Ylvavirvla
Smärtsamt vackert!
BRA!
2006-08-23

  Nils Sondefors
Tungsint dikt där jag ändå anar att det kan finnas kvar en viss hoppfullhet "runt hörnet"?
Solen återvänder alltid - ge aldrig upp!

Utmärkt språk, fylld med poesi...
2006-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Cecilia Andersson