Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu leker fjärilarna igen

Nu lyfter måsarna från Ottenbys fyr

och nu värmer solen på rödgråtna kinder.

 

Nu ljuder tusen fåglars sång, vaggande kärlekspar till sömns

och nu leker fjärilarna i magen igen.




Fri vers av Cecilia Andersson
Läst 594 gånger
Publicerad 2006-08-17 11:00



Bookmark and Share


  Fredrik Stillesjö
Hej Cecilia!

Mycket poetisk dikt! Titeln fångade mig direkt. Kanske man skulle åka till Ottenbys fyr? Verkar vara ett vackert ställe. Gillar dina ordvändingar. Hälsar Fredrik
2006-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Cecilia Andersson