Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oförklarliga känslor

Visste ni att tindrande ögon matchar en solbränd kropp

ord om ingenting får mitt hjärta att brinna

din käke mitt sköte att skaka

och att dina leenden får mig att smälta




Fri vers av Cecilia Andersson
Läst 674 gånger
Publicerad 2006-10-31 12:31



Bookmark and Share


  Hans w-art Westlund VIP
det är mycket som berör
2007-04-27
  > Nästa text
< Föregående

Cecilia Andersson