Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hans mustasch var ödesdiger.

En man ville erövra denna värld.
Från Tysklands 1930-tal kom han in i världsbilden.
Han hade en mustasch.
En liten rektangel-formad mustasch.
Kunde ingen förstå?
Kraften fanns i mustaschen.
Så...
Raka av mustaschen!




Fri vers av TheThinLine
Läst 406 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-07-24 18:51



Bookmark and Share


  Mike
haha en helt underbar text! och när man tänker efter så är det ju så självklart!
2007-07-30

  om en Siri
Hahaha, sådan rå men kraftfull text, du kanske har en poäng där. Bra skrivet!
2007-07-28

  ospray
Snygg skrivet med ett
underfundigt slut...
ja kanske är det så att kraften sitter
där...


applåd!!!
2007-07-28

  * Ammi *
njae, gillar såna! fast inte just den ..
2007-07-27

  kata
Hah. Kraften finns i mustaschen. ...nu när man tänker efter, asså, så är det ju ._.
2007-07-25

  Nikolai Jungsin VIP
Ah.. samson.. skicka Delilah..
Undrar om det var rester av senapsgasen han drabbades av under första världskriget som fastnade i mustachen..
2007-07-24
  > Nästa text
< Föregående

TheThinLine
TheThinLine