Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför?

Jag Känner att du ljuger för mej.
Varför?
Du som har sagt att du älskar mej.
Varför?
Nu så säger du att du inte älskar mej?
Varför?
Jag känner att jag inte får kyssa dej.
Varför?






Övriga genrer av 1993
Läst 305 gånger
Publicerad 2007-07-24 20:08



Bookmark and Share


    Issand.
smärtsamt
2007-07-24
  > Nästa text
< Föregående

1993