Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskar du mej?

Älskar du mej verkligen?
När du bara lämnar mej?
På erat party?
Är det san kärlek?
Eller skäms du över mej?
Vad e det du vill att jag ska tro?
Ska jag bara vara din lilla leksak?




Fri vers av 1993
Läst 302 gånger
Publicerad 2007-06-14 21:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

1993