Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till min lossas syrra

Sara du är presis som min syster
Du Hjälper mej med mina problem
Tycker aldrig att jag är jobbig
Du Bryr dej om mej som din bror
Och nu slutar du 9:an hur ska
Ska det gå nu då? Kommer
Ju Sakna dej För helvete!
Du får inte sluta jag älskar ju dej
Du är min ängel som kan allt
Vill ha dej hos mej!

Älskar dej brossan (L)




Fri vers av 1993
Läst 300 gånger
Publicerad 2007-06-14 21:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

1993