Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet över en kortlek

Livet är som en kortlek som du ska spela försiktit med
Läger du fel kort kan du förlora och bli väldigt lessen.
Men skulle du lägga rätt kort kan du vinna och komma långt.




Fri vers av 1993
Läst 325 gånger
Publicerad 2007-10-12 20:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

1993