Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kommentera gärna


Dödade mej

Jag e det fega krypet som körp undan när det tog slut
Så nu sitter jag här och gömmer mej undan alla människor
För du har förstört mitt självförtronde.

Du din jävle har förstört mitt liv!




Fri vers av 1993
Läst 325 gånger
Publicerad 2007-06-14 21:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

1993