Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara fel


Fel

Varför ?
Varför blir det alltid fel och bråk?
Är det vad kärlek är?
Är det kanske fel på mej?
Varför händer det varje gång jag pratar med dej?
Dej som jag Älskar?




Fri vers av 1993
Läst 310 gånger
Publicerad 2007-08-02 19:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

1993