Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt livs Haiku och Senruy..

 

såg mig inte för

trampade i hundskiten

min vanliga tur..

        *

inne på Ica

rynkade de på näsan

blev nästan utslängd!




Övriga genrer av Nattviol
Läst 226 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-07-24 21:35



Bookmark and Share


  Lejonhjärtas poesi
Underbar livshumor, verkligen skitbra*Ler*
2007-07-25

  tingeling
hahah, gott skratt. Skit bra!
2007-07-24

    ej medlem längre
*skrattar*
tvåsamhet när den är som bäst!!!*L*
2007-07-24

  stronza
att lyckas bli utslängd från ica ser jag som en merit.
2007-07-24
  > Nästa text
< Föregående

Nattviol