Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Värnplikten!!

 

Lumpen - på den tiden

när pojkar fostrades till män..

                  *

vem fostrar pojkarna idag...?




Övriga genrer av Nattviol
Läst 211 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-24 23:06



Bookmark and Share


  theperna
jag har aldrig varit så mycket pojke som just i lumpen
2007-07-25

  Lilla My* VIP
Hmm....bra fråga!
Värnplikten var nog inte helt fel...har sett på nära håll hur annorlunda...vuxet vuxna pojkarna blir när de bara legat inne några månader...såå....ironiskt eller ej...bra är det iaf!
2007-07-25

    ej medlem längre
You tell me!!!!*L*
2007-07-24
  > Nästa text
< Föregående

Nattviol