Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Denna dikt skrev jag när jag var vilsen, visste inte vad jag ville med studieval


Färdas överallt och ingenstans

Färdas överallt,
färdas ingenstans.
Står mitt i livets mitt,
på väg att kasta mig utför stupet.
Vågar jag chansa?
Vågar jag hoppas?
Livets stora väg grenar sig,
dags att välja stigen som skall
ta mig dit jag vill nå.




Fri vers av wiria77
Läst 305 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-07-25 10:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

wiria77
wiria77