Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

IQ befriat

 

 

Jag drogs av min inre 
längtan till urskogen

men när jag kom dit

fanns det inte tid..




Övriga genrer av Nattviol
Läst 206 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-25 16:41



Bookmark and Share


    BetweenTheLines
det här känner jag liksom igen

klocksrent faktiskt
2007-07-25

    ej medlem längre
Denna lämnar fantasin fri angående tid för vad?
Fin liten dikt!
2007-07-25
  > Nästa text
< Föregående

Nattviol