Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Res jorden runt, men den slår aldrig den inre resan


Den längsta resan




En resa har startat och den fylls hela tiden på
av upptäckter och många intryck att sortera
En del händelser griper tag i ens inre och man
önskar att sånt får inte hända mera

Man möter ögonblick som får hela ens inre
att jubla av glädje och stor lycka
Stunder där det bjuds in och skrattet bubblar
och mungiporna börjar rycka

Tillfällen där tårar strömmar, antingen för att
det gör så ont eller för glädjens stund
Eller minnen som kommer åter av saknad
där någon vilar vid minnernas lund

En resa med tiden, precis som tåget rullar på
av upptäckter och ännu flera intryck att sortera
Händelser som kommer att gripa tag i ditt inre
och man vill bara uppleva mera

Man reser jorden runt eller möter platser att
beskåda som är vackra att uppleva
Den länsta resan gör du ändå i ditt inre, så
länge den vill för dig veva




Fri vers av nattig
Läst 644 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2007-07-26 00:13



Bookmark and Share


  Rune Thorsell
Helt klart och odiskutabelt: En tiopoängare!
2010-01-06

  aol
livet är en resa och här förgyllde du den
2007-08-25

  KonstigaKatter
Klok text. \"Resa\" har olika betydelser och upplevs på olika sätt. Den viktigaste är som du säger - den inre resan. Livet i sig är en resa.
2007-08-15
  > Nästa text
< Föregående

nattig
nattig