Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
H: + 0,25 - 0,75 80grader V: - 1,75


Själens öga; Närsynt med brytningsfel



Att vara stark är att se ett ljus i mörkret
när ens tro är som svagast
Att vara stark är att se livet som det är




Fri vers av SusanneStrömstedt
Läst 269 gånger
Publicerad 2007-07-26 00:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SusanneStrömstedt
SusanneStrömstedt