Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Något som kom på tal! Tack för uppmuntran AneLa ^^


Äsch ryck upp dig! Ta ett piller!

Idag ska man fan ta piller för allt.



Ont i huvudet - ta ett piller
ont i magen - ta ett piller
mensvärk - ta ett piller
kan inte sova - ta ett piller
kan inte få upp den - ta ett piller


Nejtack, klarar mig utan!


Borde finnas piller som motverkar idioti - Det kan däremot behövas ibland!




Övriga genrer av Nicklas VIP
Läst 384 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-07-26 11:42



Bookmark and Share


  millie
fyfan va smart hahah!! you go!!
2007-07-28

  Daniel_78 VIP
Jag tar huvudvärkstabletter
vid huvudvärk o magverk,
mensvärk har jag inte haft
och om jag kroniskt inte skulle få upp den
så skulle jag varit glad för piller.

sen visst piller har väl en baksida
men visst hjälper de många också, eller
2007-07-26

  Vilsen Annette-hittar vägen
Ha ha ha håller fullständigt med!
2007-07-26

    BTS
Kanske läge att köpa aktier i läkemedelsindustrin - det lär bli fler...
2007-07-26

  Maria Zena Viklund
haha, sant!
ja du ett piller mot att slippa piller kanske...
2007-07-26

  AneLa
HAHAHAHA :D .. tar åt mig halva äran som sagt (A) ..
2007-07-26
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP