Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Corticis

En igenkännande suck,
uppblandad med lättnad och sorg.
För jag vet nog hur ni ser på mig,
bakom era beslöjade leenden.

Ett djupare andetag,
som i en ögonblickssekund.
Alla snurrar runt sin egen axel,
och tiden har tagit ledigt.

Men också gatan har ett slut,
Trots att livet lyser med sin frånvaro.




Fri vers av Proton
Läst 642 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-07-26 14:30



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vackert skrivet
2007-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Proton
Proton