Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

för döva öron


kyssar från sorgetonerna
värmer mina frysta lungor
och jag drar bittert efter
andan och blundar

dina ord om kärlek och
tid som läker alla sår
ekar i huvudet
och tårar från huden
bevisar en motsats



bilderna på näthinnan
bränner stora hål i hjärtat
och jag vet inte längre
om jag vill andas här
bland kaos och panik


du glömmer mig
skakandes i vårregnet
och jag skriker med
sönderklösta stämband


för döva öron



min klagosång svider i
ditt svalg och jag vet
att min tunga smakar
beskt


håll mig och säg att
du stannar genom mina
svarta nätter och röda dagar
men allt jag hör är




tystnad.
tystnad.
TYSTNAD




Fri vers av orsak
Läst 207 gånger
Publicerad 2007-07-26 14:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

orsak
orsak