Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag skriker ditt förbannade jävla namn

och jag vet så jävla väl att:

vi är inte sådana som i slutet får varann



och som vanligt så gör det ont att veta
att du kysser någon annans läppar
lika ömt som du brukade kyssa mina,
och att du ständigt söker bekräftelse från nya
tungor och
ryggslut
som du greppar tag i när du knullar dem
för att känna makt
för att få höra dem skrika ditt namn

när det går för dem.


men älskling,
jag kan skrika ditt namn
hur jävla högt du vill

bara du stannar hos mig





jag kan vakna mitt i natten av att jag gråter
för att din hand inte ligger sådär varsamt på mitt bröst


fattar du inte älskling
att jag skriker ditt förbannade jävla namn
hur jävla högt
du vill





bara du älskar mig




Fri vers av orsak
Läst 227 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-26 14:51



Bookmark and Share


  ospray
Stark o känsloladdad
bra skrivet.

Applåd!!!
2007-07-26
  > Nästa text
< Föregående

orsak
orsak