Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han



Av alla människor
är just du den jag vill ha.
Du ger mig ljus och glädje,
du får mig att må bra.

Jag fick möta dig,
och du och jag blev vi.




Fri vers av Nack
Läst 435 gånger
Publicerad 2005-03-31 22:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nack
Nack