Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

saker som slukar själar

den ser så ofarlig ut

min lilla grej

svart och smärt

 

inte ens nå'n sladd behövs

trådlöst förbunden

med låtsasuniversum

 

nuddar den bara

fingertoppsvis

lätt lätt lätt

 

men då och då

trycker jag för hårt

och hela själen ramlar igenom

 

från fingertopp till tangent

som radiovåg en bit

och rakt in i låtsaskosmos

 

min kropp blir kvar

och går runt som ett fån

och låtsas att den har själen kvar

 

man kanske borde vara

lite mer försiktig

med saker som slukar själar




Övriga genrer av Mattias Josephson
Läst 362 gånger
Publicerad 2007-07-26 23:41



Bookmark and Share


    singforabsolution
Du har rätt man får se upp när man väl har börjar skriva!

Rolig och vacker text, ett anorlunda sätt att se datorn på. Det är väl ändå tur att den finns, för annars skulle vi inte suttit här (även fast det kan hända att den slukar själar ibland).

Bra jobbat!

/Dorothea
2007-08-01

  Marreb
Mm... det är lätt att fastna ibland. Titeln låter väldigt glupsk. Lite brutal så där. :-)
2007-07-27
  > Nästa text
< Föregående

Mattias Josephson
Mattias Josephson