Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sensommarnattens Fröjder..

 

I ett hus vid skogens slut

liten tant hon tittar ut

drömmer om

att få ett skjut

kanske med en

präktig snut?

natten är så sammetssvart

ja - precis som grannens katt

han har korn på liten mus

den som bott

i gummans hus

gumman ser: nu händer nåt

gubben bakom han e kåt

natten svalde

gummans tjut

katten såg belåten ut

musens liv det tog dock slut

katten nöjd

och gummans fröjd

fast hon blivit

utan snut

gubben nöjd och glad

han sov

i sin målade alkov

nu är denna

sagan slut

kanske du med

får ett skjut!

 

 

 

 

 

 

 

 




Övriga genrer av Nattviol
Läst 298 gånger
Publicerad 2007-07-27 00:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nattviol