Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kyss

översta läppen
den som jag vägrar släppa
med mina båda

mjuka underläpp
som lockar mig djupare
som fullbordar oss




Bunden vers (Haiku) av boae
Läst 405 gånger
Utvald text
Publicerad 2007-07-27 01:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

boae