Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du kysser mig


Nu fantiserar jag om dig igen.
ska jag berätta för dig
vad jag tänker
göra det till saga
göra mig till åtlöje

Jag är knäböjd
oåtkomligt
yr av begär

du kysser mig
en judaskyss
och jag kysser gruset
du vandrat över nyss




Fri vers av Bror
Läst 1850 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2005-03-31 23:32



Bookmark and Share


  Katinka VIP
Sanslöst vacker underdånig dikt!
2009-10-05

  Tove Meyer VIP
det här är så underbart.

saknar dina ord. och dig med för den delen.
2008-04-29

  Johan Nilsson
sjukt bra bikt.
2008-02-20

    ej medlem längre
Vacker ordlek...
2007-03-03

  Tove Meyer VIP
känns lite som u2s \"so cruel\"...
jag tycker detta är helt magnifikt. särskilt de sista fyra raderna.
2007-02-04

  Aisha VIP
...ojojoj.....mycket imponerande....superstark...."du kysser mig en judaskyss och jag kysser gruset du vandrat över nyss.."...oj....kram från Aisha
2007-01-16

    armageddon
slutet är så otroligt starkt. judaskyss, och "jag kysser gruset, du vandrat över nyss"det är så skickligt uppbyggt, så bra att det skaver i mig
2006-12-16

  Tove Meyer VIP
stum.
sista raderna för mig att rysa till såhär om lördagsnatten....
2006-04-01

    BrokenHearted
har inga ord kvar i min tappade anda.. men att jag lagger in den som favorit racker val?!

guuud vad duktig du ar.. har sallan last battre!
lovely ..
2005-07-19

    BrokenHearted
har inga ord kvar i min tappade anda.. men att jag lagger in den som favorit racker val?!

guuud vad duktig du ar.. har sallan last battre!
lovely ..
2005-07-19

  Tove Meyer VIP
jag tycker om det du skriver.
2005-06-11

  Elin S
Wow. Sista stycket är som ett slag i magen, luften går alldeles ur mig.

Klickar in den som favorit nu när jag kan andas igen...
2005-05-15

  Manal
vilka känslor, en mkt fin dikt.
2005-05-08

  kanelen
Underbar, och med finess och ödmjukhet!
2005-05-06

  Daniel_78 VIP
detta vara bra!
2005-05-06

    carimba
Vilken hyllningsdikt, vilken vördnad och vilken fempoängare!
2005-04-24

    Kathleen
underbart vackert.
2005-04-21

  Kylskåpspoesi
Wow..
2005-04-08

    popoffer
ett perfekt avslut, de två sista raderna.
du är begåvad!
2005-04-07

  KatastrofKatt
oj.. vilken magnifik text. jag är alldeles yr. hänförd!
2005-04-04

  Evelina
Härligt målande skrivet. Jag kan till och med se dammet som yr när du kysser gruset som hon nyss vandrat över.
2005-04-03

    ej medlem längre
Efter denna text behöver läsaren en lång återhämtningstid!
2005-04-01

  Frida E
härligt, den här va kanon:)
2005-04-01

    Malin Johansson
Mycket fin dikt... gillas av mig...
2005-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Bror