Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrev en annan, liknande för ett tag sen, men tog av nån anledning bort den, vilket var idiotiskt, för den var bättre


Blinka lilla, ensamma, djävla stjärna (1)

Ser du stjärnan i det blå?

Omgiven av alla andra
gnistrande vacker,
men en i mängden



Ser du stjärnan i det blå?

Den där speciella stjärnan,
den som det bara finns en av



Du ser den inte va?



Ser du stjärnan i det blå?

En av de stjärnor som inte är som alla andra
men som smälter in i omgivningen
därför att den är som alla andra



Även fast den är för annorlunda för att höra till



Ser du stjärnan i det blå?

Den där speciella stjärnan






Den...






...som är jag




Fri vers av CaPsyco
Läst 270 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-27 13:09



Bookmark and Share


  Angeldust
Alla är vi speciella \"små\" stjärnor och du en av dom .Bra skrivet!! kram Tinny
2007-08-08
  > Nästa text
< Föregående

CaPsyco
CaPsyco