Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dina ord

Du kvittrade fram orden
glad och medkännande
som alltid
men när mina ögon mötte dina
fanns du inte där
och orden dog

Var är du
hur kan jag hitta dig?

Dina ord vet så väl
var du borde vara




Fri vers av Lilmarie Mellberg
Läst 369 gånger
Publicerad 2007-07-27 22:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lilmarie Mellberg
Lilmarie Mellberg