Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En form av kärlek



Jag hatar dig
Jag hatar dig

Tårar rinner när
Ilskan brinner

Jag hatar dig
Jag hatar dig

Hjärtat skriker när
Kylig själ sviker




Fri vers av undefined
Läst 249 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-07-28 13:08



Bookmark and Share


  ospray
Härligt ilsken !!!
2007-07-28
  > Nästa text
< Föregående

undefined