Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
från gruppen heartwriting


Älskad

 

Idag guldskimmer i skifferstenen
varsamma penselstråk
talar om den älskade

den som kyssen skapade
före andens vind blåste liv

läppar möter dagen
genom längtan




Fri vers av Rachel Roth
Läst 278 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-07-29 13:57



Bookmark and Share


  Maria Zena Viklund
väldigt vacker!
2007-08-19

  Fredrik P. VIP
vackert målande om
kärlekens väsen...
2007-07-29
  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth