Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Natten jag lyckades älska för första gången...



Jag tänkte på
att om jag inte tänker på att andas
så kanske jag glömmer bort att göra det.




För knäna skakade
ryggslutet rös och händerna darrade.


Blodet som rusade
gjorde mig yr och jag tänkte att så har det aldrig vart förut.






Jag tassade försiktigt
med min hand upp över dina axlar och över halsen.


Du tittade precis
tillräckligt länge på mig för att jag skulle känna mig trygg.






När du trängde igenom
min blick visste jag att det här var det ärligaste jag gjort.


Du tog mina
små händer och mitt darrande hjärta.






Rösten tog slut när
jag upplevde varje centimeter av min kropp som levande.


Jag ville krypa
in i känslan av att bara vara, fri och fullkomlig.







Du når
min inre skönhet i en blick.


Dina leende
läppar mot min panna fick mig att vilja låsta in varje sekund i ett timglas.





Så att jag fick uppleva det om och om igen, sekund för sekund....




Fri vers av Starfish-Aura
Läst 1675 gånger och applåderad av 33 personer
Publicerad 2007-07-29 15:23



Bookmark and Share


  Coinriocht
Otroligt vacker dikt. Blev väldigt djupt berörd. Verkligen.
2010-11-17

    ej medlem längre
STARKT

Så där ska det vara

RESPEKT
2010-11-07

  Glensan
Vackert
2009-07-10

  Johan Bergstjärna VIP
Härlig kärlekdikt!!
2008-12-26

  Larz Gustafsson VIP
Innerlighet!
2008-05-16

    sunnanvind
Mycket fin! Så äkta...varm och vacker!
2008-05-05

  Just Emotions
woooow.. jag är mållös.. massor med applåder***
2007-10-17

  Lasseman VIP
Wow! ja denna var riktigt stark och skön.. Tack!
2007-08-03

  Ärnst Flemming
Väldigt gripande men lite för personlig för min smak även om du lyckas beröra.
2007-07-31

  Thommy
Du beskriver ett gyllene ögonblick i ditt liv på ett vackert och mjukt sätt, riktigt bra.
2007-07-30

    Mr.painter
Jättevackert kanon bra
2007-07-30

  KeL
hmm ...bara jag igen :) kan inte låta bli..för det bubblar i hela kroppen:))
\"När du trängde igenom min blick visste jag att det här var det ärligaste jag gjort\" fan tejen...den känslan går inte av för hackor...
2007-07-29

  KeL
Jag bara älskar den här fram till \"Rösten tog slut när
jag upplevde varje centimeter av min kropp som levande\"sen faller känslan lite ...men bokmärker gör jag ändå :) Gillar titeln mycket också /K
2007-07-29

  Carlita
så härligt, underbart och varmt du skriver om din kärleksupplevelse
2007-07-29
  > Nästa text
< Föregående

Starfish-Aura
Starfish-Aura