Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensamhetens rostiga kniv



En gång i tiden
mördade ensamheten mig
Den tog sin rostiga kniv
och pressade sig djupt in i hjärtat
Den lämnade sina spår
Jag minns dem än

Men...

En gång i tiden
återuppväckte jag mig själv
Jag tog den rostiga kniven
och kastade den långt framför mig
Det gav mig frihet
Jag känner den än

och...

Nu i denna tid
är jag vaken och uppmärksam
Jag är rädd att den rostiga kniven
ska komma tillbaka och döda mig
Det ger mig rädsla
jag känner den nu




Fri vers av Julia S
Läst 299 gånger
Publicerad 2007-07-29 18:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Julia S
Julia S