Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om du blundar nu 2

om du blundar nu
kan du vandra längs horisonten
i midnattsolens sken
höra vågornas brus

känna mjuka vingslag
andas mot din silkeslena hud
känn doften av vinden
djupt i min famn

om du blundar nu




Fri vers av Nära
Läst 351 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-07-30 01:38



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Stark så stark!
2014-12-28
  > Nästa text
< Föregående

Nära
Nära