Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill ha, Jag älskar dej

Jag vill ha jag älskar dej
Shit, jag vet
jag kan inte kräva dej på känslor
Vill det inte heller

men anförtro mej
om det så är förvirring,
tomhet eller likgiltighet
vill inse
om det så är,
känner inte kärlek

Shit vad jag vill ha
jag älskar dej




Fri vers av Nära
Läst 494 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-07-30 01:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nära
Nära