Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

som två av ingenting

när du och jag går sönder
passar våra bitar varandra perfekt




Fri vers av saeera
Läst 259 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-30 10:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

saeera
saeera