Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

monoklaud18, eller liljekonvaljens försökande sken

 

 

bittra människor vill ha bevis

 

på varför de aldrig fick rätt

 

 -

 

rätta människor vill ha bevis

på varför de aldri´ble bittra

 

 




Dagbok av पिWhite Eagleॡ gästas av &#
Läst 369 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-30 13:47



Bookmark and Share


  Marita Persson
Vette sjutton om jag gillade \"dikten\" (aforismen?) eller kommentaren bäst...
2007-07-30

  पिWhite Eagleॡ gästas av &#
man kan tänka överallt och understans, saxa ur och spika, vrida runt och gröpa cheesburger ur en regntvinnad manchesterficka. Stå på knäna framför en lejonbur och rycka tänket ur en livstidstur.
2007-07-30

  Night Soul Woman
Så kan man också tänka ;)
2007-07-30
  पिWhite Eagleॡ gästas av &#
पिWhite Eagleॡ gästas av &#