Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag hoppas du får ro

 

 

och att nyktra tillstånd, ger dig harmonins besked

sakteliga trygghet

och sova fostrets sked

 

trasiga växlar

leder till felat spår

 

och jag hoppas

du minns

vem

du blir

i sista år

 

att reda oreda

är början

att ta itu med sitt

strunta i andra

och lykta för ditt

 

att tälja andras ord

i orask lönn

är att sälja trädets, sanna rönn

 

fattigdom, bakom gardiner, och längtans klockor, för det är vad man vaknar till - som är beständigt. Inte vad man vakar över - som man behöver.

 

gå i tryggan ro, sitt inte här och glo

utan börja bygga

framtidens bro

 

 

 




Fri vers av पिWhite Eagleॡ gästas av &#
Läst 912 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-12-19 13:02



Bookmark and Share


  पिWhite Eagleॡ gästas av &#
addar på några sek från ett pågående kompstycke, :)
2009-12-20

  Night Soul Woman
Skrivet med en stadig hand:) Tack för en underbar läsupplevelse:)
2009-12-19
  > Nästa text
< Föregående

पिWhite Eagleॡ gästas av &#
पिWhite Eagleॡ gästas av &#