Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyckliga gatan

 

 

Jag kan se dig, trött. Med benen på ett slitet träbord. Lågors frappande ljus fladdrar. Varför lever stearin..

 

coosy blend music

 

en kaftankofta upp över öronen

en kall hand som värmer ett blottat vinglas, 

genom sirius röda till oktobervind

och tankar

om alltet

tystheten

och åminnelsens front

 

inga röda signaler

inga döva toners påringningar

 

utan ensamborgens täta bo

och det finns inga frågor du kan ställa

utan att ge dig själv svaret

att sitt i

eller med

 

inuti

eller utanför

 

Det hjälper inte med att äga

symboler i kärleksakt

eller symbioser i barnaprakt

 

otätade valvs ystade skillnader

över de nära röster, dimensioner, människor med samma trådar

 

 som minner dig

 

om vem, du egentligen är

 

 

 

 

***

 

blåser ut ljusen med kupad hand

 

vänder mig om i sängen, och drar täcket mellan benen,

överlistar lårens tyngd

 

knäpper händerna

 

vilar i stillhet

till oceaner av 

väntan

 

 

***

 

 

 

 tills du är Hel

 




Fri vers av पिWhite Eagleॡ gästas av &#
Läst 779 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-10-09 10:40



Bookmark and Share


  glittertindra
oj, en text som får mig att känna mig träffad, alla dessa funderingar som funderas.. blir människan någonsin hel undrar jag här.. ett hål i själen kan bli avstampet till nästa avsats, vara grunden till det som utvecklar..
2009-10-09
  > Nästa text
< Föregående

पिWhite Eagleॡ gästas av &#
पिWhite Eagleॡ gästas av &#