Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

F9 står alltid högre än frågetecknet




Fri vers av पिWhite Eagleॡ gästas av &#
Läst 906 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2009-11-30 13:23



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tycker om...
2010-06-15

  Lili Samuelsson VIP
fasiken va snyggt
jag älskar din skånska och att du använder röstens alla lägen
gojulpåre
2009-12-19

  Cattastropher
Jag skulle gärna matas med dylik Eagle-poetry;

i alla kanaler

hela tiden

------------------>C O O O O O O O O O L T & HigH FivE ----------
2009-12-01

  Mr Lindemann VIP
Fattar ingentig
tycks vara något för det invigda
2009-11-30

  Lavinia Röd
Hahahaha, skitbra!!!!
2009-11-30

  glittertindra
hm, så det är nu man ska skriva en lång kommentar som ändå bara slutat i ett coolt för min del... :) du fick med det mesta i livet och hur det levs... och det levs ändå, oberoende av vad folk kan tänka och tycka om det... ett ständigt pågående, levande...
2009-11-30

  Almagrundet
Nytt och fräscht grepp. Gillar det musikaliska groovet tillsammans med texten och med det eftertryck som bara skånskan har. Gött!
2009-11-30

  Daniel_78 VIP
Grooven passar bra till uppläsningen
Ger texten en puls och texten injiceras lite i ådrorna

F9 eller var det P3 poesi - skit samma ;)
2009-11-30

  Catharina Edin VIP
Mycket rolig! Och - ja, sann, såklart!
2009-11-30
  > Nästa text
< Föregående

पिWhite Eagleॡ gästas av &#
पिWhite Eagleॡ gästas av &#