Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inkapslad

.

Hoten får mig att kapsla in
Hit in når ingen
Ibland inte ens jag själv

Inkapslad
Bortkopplad
Från det som påminner




Fri vers av Mejja
Läst 342 gånger
Publicerad 2005-04-02 00:05



Bookmark and Share


  O_regelbunden
Ja den sinnesstämningen känner man igen... Bra skildrat!
2005-04-22

  karenina VIP
starka o smärtsamma ord.. kan relatera till dem själv.. starkt skrivet! ja, det gör ont o man vill bara så många gånger kapsla in o koppla bort.. men även om det smärtar måste man försöka våga släppa ut o inte stänga in.. för när man vågar släppa ut o inte sätnger in längre kan börja kännas lite mindre smärtsamt..
2005-04-03

  Rachel Roth
så gör nog många av oss av olika skäl...och sedan får all vår tid ägnas åt att hitta vägen ut igen...någon gång finner vi någon som ser oss därinne gömda...tack för din dikt!
2005-04-02

    carimba
känner hur du kryper ihop... fin och talande men jag är tveksam till den sista raden, det kan man utläsa i resten av dikten...
2005-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Mejja