Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gas-limerick

En skön liten donna från Pisa
sin ändalykt välvilligt visa.
\"Nära himmelsk Gud
i naturlig skrud
är det bästa sättet att fisa\".




Bunden vers (Limerick) av Maud Li
Läst 474 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-07-30 19:40



Bookmark and Share


    BetweenTheLines
Den är kul,den här,och flyter nice!
2008-05-12

  Daniel_78 VIP
perfekto,
andra raden är tårögt vacker.
är också impad av limerickar
som sparar in på stavelserna
så som denna.
historien är ett leende
2007-07-31
  > Nästa text
< Föregående

Maud Li
Maud Li