Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vila i solen

huset nystädat
dammråttorna
bortjagade
trasmattorna
skakade

tiden är inne för
välförtjänt vila

en kopp kaffe
en katt i knät
en gungstol på
solvarm veranda

tillbakalutad
sluter ögonen
andas in dofterna

gungar och hälsar
sol och fågelsång

välkomna






Fri vers av Pica pica
Läst 287 gånger
Publicerad 2004-02-21 15:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pica pica
Pica pica