Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kyssen


I bland när det känns
som att skillnaden
mellan mig och en mumie
endast är en fråga
om klädval
finns du där
som ett motstånd
med läppar
som smakar hallon
och en tunga
som stavar
å t r å
i min mun
och får benen i min kropp
att börja lysa
innan kyssen rinner ut
i skallen
och förvandlar mig
till någon
som närmast påtänd
lyfter från markplanet
en dag i slutet av juli




Fri vers av BTS
Läst 372 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-07-30 21:15



Bookmark and Share


  Alina Ögger
Begåvat, minst sagt!

Stroferna nyss nämnda, magnifika med en sådan varm portion humor i ordval. Sinnesbilden blir otorligt klar från första stund.
2007-08-19

    ingvar VIP
Det här är förbaskat (ursäkta) begåvat BTS. När \"skillnaden mellan mig och en mumie endast är en fråga om klädval\" får man uppleva att den andra/andre ger \"en\" livet tillbaks, mumien vaknar och visar sig vara i högsta grad levande!
Ingvar
2007-08-02
  > Nästa text
< Föregående

BTS