Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Exklusiva lakan


Kärlek mellan exklusivt siden i brudsäng
var något hon aldrig fick känna av
Men känslan av kärlek på utslagen äng
är mer än din rikedom nånsing gav





Fri vers av undefined
Läst 325 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-07-31 01:11



Bookmark and Share


  Ellinor Persson
Håller med föregående. Fyndig!
2007-08-10

  ospray
Snyggt och tänkvärt !

applåd !!!
2007-07-31
  > Nästa text
< Föregående

undefined