Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvällen vi träffades

tidig sensommar
klättrar upp ur havsnatten
springer till bussen

\"se vad glad han är\"
säger hon allra längst fram
när vi kliver på

och visst är jag det
för jag håller din bh
i vänsterhanden




Bunden vers (Haiku) av boae
Läst 358 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-31 02:38



Bookmark and Share


  Vind
Här anas ett oberättat mys, som ger texten en skön stämning. Härligt.
2007-07-31

    Snowflake
Jag fick en lustig känsla inombords när jag läste den här, nästan som ett minne som släpper lös ett gammalt fniss inombords.

Good shit, keep it up.
2007-07-31
  > Nästa text
< Föregående

boae